Home    Roemeense boeken   Limba Olandeza  Leer Nederlands
Leer Nederlands

Leer NederlandsEuro 34.95

Op voorraad


Artikelcode: 1050312

Leer Nederlands


  • Productinformatie

Als Nederlands nieuw voor je is, zul je eerst de basis moeten leren, of je nu acht of 80 jaar oud bent, voor zaken naar het buitenland moet, of als toerist met vakantie gaat. Talk Now! Nederlands biedt je een snelle en simpele methode om de taal te leren, wie je ook bent.

Je begint nog maar net, dus we gooien je niet gelijk in het diepe. Er zijn sommige dingen die je in welke taal dan ook zou willen zeggen, zoals ‘hallo’, of een drankje bestellen, de weg vragen, enz.

Deze taalcursus voor beginners gaat recht op zijn doel af. Het omvat voeding, kleuren, winkelen, lichaamsdelen, nummers, de tijd, landen, begroetingen en belangrijke uitdrukkingen.

Hoe werkt het?
Talk Now! Nederlands geeft je gemakkelijk te bereiken “doelen”. Een nieuwe taal leren is een veel te grote taak om in een keer te doen, dus we hebben het opgedeeld in een reeks hapklare brokken.

Speel interactieve taalspellen. Talk Now! legt je nieuwe woorden voor, samen met afbeeldingen om je geheugen te versterken. Daarna test het je kennis met leuke quizzen. Al spelende leer je.

Verdien punten met elk spel dat je speelt. Topscorers kunnen voor een bronzen, zilveren of gouden certificaat gaan, dat je kunt afdrukken als bewijs van je slagen.

Je zult het Nederlands de hele tijd horen. Met de opname-oefeningen kun je direct beginnen te spreken en daarna je uitspraak vergelijken met die van de moedertaalspreker.

Leren kan je ook onderweg. Ga door met de cursus overal waar u bent zoals op luchthaven of op de trein – zonder de computer. Je kunt de woorden en zinnen afdrukken (beeldwoordenboek) en meenemen en de geluidsbestanden kopiëren naar een iPod of MP3-speler.


Systeemvereisten
Windows, Mac Universal
Windows 2000 ME XP Vista en 7.
Mac OS X 10.3.9 of hoger
Cd-romspeler (+ microfoon of headset optioneel)