Home    Roemeense taal  Eurotalk premium set Roemeens (Complete cursus Roemeens)
Eurotalk premium set Roemeens (Complete cursus Roemeens)

Eurotalk premium set Roemeens (Complete cursus Roemeens)Euro 89.95

Op voorraad


Artikelcode: 1013

Eurotalk premium set Roemeens (Complete cursus Roemeens)


 • Productinformatie

Premium Set Roemeens - Complete cursus Roemeens
De Eurotalk Premium Set Roemeens is de ultieme cursus om het Roemeens te leren in een korte tijd. Het pakket bevat 5 volledige taalcursussen Roemeens voor Beginners tot Halfgevorderden uit de populaire Eurotalk serie.

U begint met deze cursus met het leren van Roemeense woorden, waarna u met deze woorden meerdere zinnen gaat maken. Met de vijf taalcursussen gaat u uw spreekvaardigheid, luistervaardigheid en het lezen en schrijven van de Roemeense taal verbeteren. Iedere cursus richt zich op een of meerdere onderdelen.
De Premium Set Roemeens wordt geleverd op 1 DVD-Rom.
Inhoud pakket:
 • Talk Now Roemeens
  Met de Basis Cursus Roemeens voor beginners leert u de Roemeense taal snel te spreken en te lezen. U leert de basisbeginselen van het Roemeens met veel gevarieerde woorden en zinnen, en uitspraakvergelijking.

 • Talk More Roemeens
  Deze cursus Roemeens voor Beginners+ leert u de zinsopbouw die u nodig heeft om het vertrouwen op te bouwen om te communiceren. De opname functionaliteit biedt u de mogelijkheid om uw uitspraak te vergelijken van iemand die Roemeens als moedertaal heeft.

 • World Talk Roemeens
Met de cursus Roemeens voor Halfgevorderden bereidt u zich voor op alledaagse gesprekssituaties door middel van luisteroefeningen. Met deze cursus ontwikkelt u verder uw Roemeense uitspraak, spreekvaardigheid en het begrijpen van de Roemeense taal.

 • Multimedia Flashcards Roemeens (Woordentrainer)
  De cursus Multimedia Flashcards Roemeens is speciaal bedoeld voor Kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar. Deze taalcursus is voor kinderen leuk en innovatief en zal de aandacht van de jonge leerling lange tijd vasthouden.

 • Talk the Talk Roemeens
  Met deze cursus leert u belangrijke en nuttige woorden en zinnen van de Roemeense taal, speciaal gericht op onderwerpen zoals sport, technologie, hobby's, school, sociale media, SMS computers etc.. Deze taalcursus is zeer geschikt voor jongeren onder de 20 jaar die hun basiskennis van het Roemeens willen uitbreiden