Levering


Wij versturen binnen Nederland alles met PostNL.
Voor bestellingen naar het buitenland maken wij naast PostNL ook gebruik van GLS en DPD


Zodra wij uw betaling op onze rekening hebben, verzenden wij uw bestelling uiterlijk binnen 2 werkdagen .
Normaal gesproken zou u de bestelling, na ontvangst van betaling, binnen 3 of 4 werkdagen uiterlijk in huis moeten hebben (binnen Nederland).
Bestellingen in het buitenland duren langer, u moet dan rekenen op een levertijd van een tot twee weken binnen Europa, afhankelijk van het land.
Nederlandse boeken, die niet op voorraad zijn, kunnen wij meestal binnen twee weken aan u leveren.

Natuurlijk streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. In de meeste gevallen, zal uw bestelling, (na betaling) nog dezelfde dag met de post meegaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij PostNL / GLS en DPD.

Bezorging martisoare voor onze Belgische klanten!
De bezorgkosten zijn helaas erg gestegen. Dit komt doordat er nieuwe regels zijn voor het versturen van goederen. Goederen moeten sinds 1 januari 2020 als pakket worden verstuurd (kosten 6,50 euro). Nu vinden wij het erg jammer, als dit ervoor zou zorgen dat onze trouwe klanten hier de dupe van zouden worden en de traditie van de martisoare niet meer voort zouden kunnen zetten. Daarom hebben wij geprobeerd om een oplossing te zoeken en zo de verzendkosten toch nog laag te houden. Wij zullen eenmalig naar België rijden en de martisoare versturen. Dit houdt wel in, dat u de martisoare vóór 25 februari besteld en betaald moet hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk, om de martisoare eerder of later te laten versturen, maar dan betaald u helaas wel de hoge verzendkosten. Wilt u informatie of overleg over het versturen van uw martisoare naar België. Neem dan even contact op met ons via contact@roemeenswinkeltje.nl